Ev sahipliği yaptığı Concacaf Gold Cup’ta finali göremeyen ABD 3.lük musabakasında grupta berabere kaldığı Panama’yla karşılaşacak.
Meksika önünde 89’daki penaltı sonrası dağılıp uzatmada elenen Panama moralsiz. ABD bu musabakata bir bakıma gönül alma musabakasına çıkıyor diyebiliriz. Çünkü turnuvanın favorisi olmalarına rağmen Jamaika’ya elenmeleri çok büyük sürpriz oluşturdu.
Son beş turnuvada üç şampiyonluğu bulunan ABD, 2003’ten bu yana ilk kez Gold Cup’ta finalin uzağında kaldı. Panama Meksika’ya kök söktürmesine rağmen yine de tebrik edilmesi gereken bir performans ortaya koydu. Biraz gevşeme mutlaka olacaktır. ABD kazanır diye düşünüyorum.
İki takım arasında oynanan son 5 musabakaa bakıldığında ABD’nin 4 galibiyeti var. 1 musabakata berabere bitmiş.
ABD adına öne çıkacak isimler Michael Bradley ve Clint Dempsey.
Panama bu musabakata katı savunma ile oynamaz diye düşünüyorum. İki takımında rahat bir oyun anlayışıyla oynayarak karşılıklı goller bulabileceklerini düşünüyorum.
analiz:ABD kazanır veya KG VAR.
BAHİS ORANLARI
İDDAA.COM
Ev Sahibi Galibiyeti:1.35
Beraberlik:3.60
Deplasman Galibiyeti:5.50